Å bli undertrykt av et annet menneske

Jeg skammer meg!

 

I flere år lot jeg en mann herske med livet mitt, han kontrollerte og overvåket alt jeg gjorde. Det værste er at jeg lot han gjøre det.  Hvordan kunne jeg Være så svak for han og hvorfor er jeg det fortsatt.  Det føles så patetisk å la en person ha så stor "makt" over meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på følelsene jeg har for han, det mest passende  ordet må være hat. Jeg hater han og jeg hater meg selv for å la meg synke så lavt. 

 

Jeg trodde jeg var ferdig med han og fortiden vi hadde sammen. Jeg hadde fortrengt hendelsene og følelsene rundt det. Hin dagen kom alle minnene frem. Han presset seg på meg, det var ikke noe nytt. Jeg prøvde å bekjempe det- jeg sa nei flere ganger, låste meg til og med inne i et rom slik at han ikke kunne komme inn til meg. Jeg føler ingenting for han, bare kvalme, bitterhet og kulde. Han har brutt meg ned psykisk og fysisk.  

 

Situasjonen er komplisert, men en ting er sikkert, jeg må ta grep i livet mitt. Jeg kan ikke se han mer. Jeg må takle følelsene og konfrontere fortiden. Jeg må bli ferdig med det, jeg trodde jeg var sterk, men jeg har en lang vei å gå og jeg må begynne nå. 

 

Har du opplevd noe lignende eller har en historie du trenger å få ut- helt anonym? Send oss en mail til: historiels@gmail.com

-Erika

Én kommentar

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

dinhistoriels

dinhistoriels

26, Agdenes

Vi er tre jenter som ønsker og åpne en blogg der man kan dele sin historie, men samtidig være anonym. For mange mennesker kan det være til hjelp å få skrevet ned tanker og føleser som påvirker en i hverdagen. på denne bloggen kan man dele sine innerste tanker, følelser og/ eller opplevelser i livet som har påvirket en på godt og vondt. føler du deg klar til og dele din historie? Send oss en mail på: dinhistoriels@gmail.com og vi publiserer den videre på bloggen =) - dinhistoriels ( Erika, Madelen & Sarah )

Kategorier

Arkiv

hits